لطفا، فقط برای تعیین وقت مصاحبه ویزای آمریکا و انگلیس ، پر کردن فرم و واریز مبلغ ویزا - تماس بگیرید.

مدارک عمومی مورد نیاز - برای تمام انواع ویزا

مدارک زیر را برای تمام انواع ویزا مورد نیاز است:

  1. پاسپورت فعلی معتبر برای سفر به ایالات متحده. پاسپورت باید حداقل به مدت 6 ماه بعد از مدت اقامت مورد نظر متقاضی در ایالات متحده معتبر باشد (مگر اینکه موافقت‌نامه‌های خاص بین کشور‌ها در این زمینه استثنا قائل شده باشد.)
  2. صفحه تأییدیه درخواست ویزای غیرمهاجرتی، فرم DS-160.
  3. صفحه تأییدیه و دستورالعمل چاپ شده از این وب‌سایت
  4. یک عکس رنگی 5 سانتی‌متر × 5 سانتی‌متر (یا 2 اینچ × 2 اینچ) که در 6 ماه گذشته گرفته شده باشد. اطلاعات دقیق‌تر در مورد دستورالعمل عکس وزارت امور خارجه در نشانی زیر موجود است: http://travel.state.gov/visa/visaphotoreq/visaphotoreq_5334.html.
  5. اعضای خانواده که شخص را همراهی می‌کنند باید اصل گواهی ازدواج (همسر) و/یا شناسنامه را (برای فرزندان مجرد زیر 21 سال) و بنا به نیاز ارائه نمایند؛ مگر اینکه با هدف دیگری قصد ورود به ایالات متحده را داشته باشند. بسیاری از انواع ویزا به مدارک دیگری نیاز دارند. لطفاً به قسمت زیر مراجعه کنید.

مدارک اضافی مورد نیاز - بسته به نوع ویزا

(B) بازدیدکننده: کسب و کار، گردشگری، درمان پزشکی

  • اگر برای درمان پزشکی سفر می‌کنید، آمادگی ارائه مدارک زیر را داشته باشید:
    • معاینه پزشکی توسط پزشک محلی که ماهیت بیماری و علت درمان مورد نیاز در ایالات متحده را توضیح می‌دهد.
    • نامه‌ای از یک پزشک یا مرکز درمانی در ایالات متحده حاکی از تمایل به درمان بیماری تشخیص داده شده شامل اطلاعات مربوط به پیش‌بینی زمان و هزینه‌های درمان (از جمله حق‌الزحمه پزشکان، هزینه‌های بستری شدن و تمام هزینه‌های پزشکی مربوطه).
    • مدرکی که اثبات کند هزینه‌های حمل و نقل، هزینه‌های پزشکی و هزینه‌های زندگی بیمار در ایالات متحده پرداخت خواهد شد. این مدرک می‌تواند صورت‌حساب بانکی، سایر اظهارنامه‌های درآمد/پس انداز یا کپی تأیید شده اظهارنامه مالیات بر درآمد مربوط بیمار یا فرد یا سازمانی باشد که هزینه‌های درمان را پرداخت می‌کند.

ممکن است مدارک زیر در تأیید درخواست ویزای شما مفید باشد:

  • قصد ترک ایالات متحده پس از اتمام سفر.
  • منابع مالی کافی برای پوشش دادن هزینه‌ها در حین اقامت در ایالات متحده.
  • شواهدی که نشان دهد در پایان اقامت خود در ایالات متحده وابستگی قابل توجهی به کشوری دارید که می‌خواهید به آن برگردید (به‌طور کلی این مسئله بر اساس شواهد خانوادگی، حرفه‌ای، دارایی، اشتغال یا سایر روابط و تعهدات به کشوری غیر از ایالات متحده اثبات می‌شود.)
+ نوشته شده در  ساعت   توسط حسینی - جبار  | 

کلیات

به‌طور کلی، یک شهروند کشور خارجی که می‌خواهد به ایالات متحده وارد شود، ابتدا باید ویزای ایالات متحده را اخذ نماید که بر روی پاسپورت مسافر الصاق می‌گردد. ممکن است برخی از مسافران بین‌المللی واجد شرایط ورود بدون ویزا به ایالات متحده باشند، البته در صورتی که الزامات برنامه لغو ویزای ایالات متحده (VWP) را برآورده نمایند.

 

مراحل مورد نیاز برای درخواست ویزای ایالات متحده

در صورت نیاز به ارائه درخواست ویزا جهت سفر به ایالات متحده، فرآیند مذکور شامل مراحل زیر است:

  1. نوع ویزای مورد نیاز برای سفر به ایالات متحده را تعیین کنید. اطلاعات مربوط به انواع ویزا در نشانی زیر آمده است: http://travel.state.gov/content/visas/english.html.
  2. فرم درخواست آنلاین ویزا یعنی فرم DS-160 را تکمیل کنید. DS-160 یک فرم آنلاین دولت ایالات متحده است که تکمیل آن تنها در نشانی زیر صورت می‌گیرد:https://ceac.state.gov/CEAC/. همه متقاضیان باید این فرم را قبل از استفاده از هر گونه خدمات این وب‌سایت تکمیل نمایند.

تشخیص خطا در ویزای شما

اطلاعات چاپ شده بر روی ویزای صادر شده ایالات متحده باید با اطلاعات مندرج در پاسپورت متقاضی مطابقت داشته باشد. در صورت تشخیص خطا (غلط املایی، اشکال در تاریخ تولد، خطا در تاریخ انقضا و غیره) در ویزای ایالات متحده، متقاضی یا نماینده تعیین شده لطفاً جهت مشاهده دستورالعمل‌های مربوط به برطرف کردن خطا به 
ابوظبی: http://abudhabiniv.net/contactus.aspx
دبی: http://www.dubainiv.net/VARS/
مراجعه کنید.

ویزا رد شد

اگر درخواست ویزای متقاضی رد شود، افسر کنسولگری نامه‌ای به متقاضی می‌دهد که در آن علت رد شدن درخواست ویزا توضیح داده شده است.

اگر نامه مذکور دارای شماره 214(b) باشد به‌طور کلی به این معنا است که متقاضی در حال حاضر بر اساس قوانین مهاجرتی ایالات متحده واجد شرایط دریافت ویزا نیست. اگر متقاضی مایل باشد مجدداً درخواست بدهد، باید درخواست جدیدی ارائه کرده، هزینه ویزای جدید را پرداخت کرده، یک مصاحبه جدید را زمان‌بندی کرده و اطلاعاتی در مورد تغییر شرایط نسبت به درخواست ویزای اولیه ارائه نماید.

اگر نامه مذکور دارای شماره 221(g) باشد، به‌طور کلی در آن اقداماتی ذکر شده است که متقاضی برای ادامه بررسی درخواست ویزای خود باید آنها را انجام دهد. نامه مذکور همچنین حاوی دستورالعمل‌های مربوط به چگونگی انجام مراحل مورد نیاز جدید است. متقاضی ملزم به پرداخت مجدد هزینه درخواست ویزا نیست.

گاهی اوقات درخواست‌ها باید مراحل اداری دیگری را طی کنند و این امر ممکن است صدور ویزا را به تأخیر بیاندازد. در صورتی که انجام مراحل اداری ضروری باشد، نامه دارای شماره 221(g) بوده و دستورالعمل‌های مذکور نیز در آن ارائه شده است.

اگر در مورد رد ویزا به اطلاعات خاصی نیاز دارید، لطفاً برای مشاهده دستورالعمل‌های بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
ابوظبی: http://abudhabi.usembassy.gov/day-of-interview.html#4
دبی: http://dubai.usconsulate.gov/general_faq.html

+ نوشته شده در  ساعت   توسط حسینی - جبار  | 

خدمات ما فقط ،  تعیین وقت مصاحبه سفارت ، پر کردن فرم سفارت ، واریز پول به حساب سفارت است در صورت نیاز به این خدمات به شماره 09123271966 تماس بگیرید 

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای آمریکا (دعوتنامه  توریستی) از کنسولگری آمریکا :

1.   همراه داشتن اصل گذرنامه معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار در زمان مسافرت به آمریکا

2.   یک کپی از گذرنامه  صفحه حاوی عکس و صفحات حاوی اصلاحات و تغییرات

3.   شناسنامه و کارت ملی 

4.   3 قطعه عکس 5*5 ( با حجاب یا بی حجاب فرقی نمیکند)

5.   پرینت تایید فرم پر شده 160-DS 

6.   به همراه داشتن اصل دعوتنامه معتبر از آمریکا

7.   پرینت برگه ی وقت مصاحبه در کنسولگری امریکا (دبی ، آنکارا، ارمنستان، آذربایجان)

8.   سند مالکیت (ترجمه شده)

9.   سند ازدواج (ترجمه شده)

10. گواهی اشتغال به کار ،در صورت کارمند بودن (ترجمه شده)

11.کپی پروانه کسب شرکت / روزنامه رسمی/آگهی تأسیس در صورت مالکیت شرکت(ترجمه )

12. کارت پایان خدمت ( ترجمه شده)

13. مدرک تحصیلی (ترجمه شده)

14. موجودی حساب بانکی (ترجمه شده)+پرینت 6 ماهه حساب بانکی (درصورت امکان)

15. داشتن چند سفر خارجی بخصوص به کشورهای اروپایی و داشتن کپی ویزا

16. به همراه داشتن اصل کلیه مدارکی که ترجمه شده اند.

 

ازرانترین خدمات سفارت آمریکا 

وقت سفارت امریکا در دبی تعیین میشود مصاحبه به زبان فارسی صورت میگیرد 

 

وقت سفارت آمریکا در آنکارا تعیین میشود ، مصاحبه به زبان فارسی صورت می گیرد 

وقت سفارت آمریکا در اذربایجان - باکو تعیین میشود ، مصاحبه به زبان ترکی یا انگلیسی صورت میگیرد 

وقت سفارت امریکا در ارمنستان - ایروان تعیین میشود ، مصاحبه به زبان فارسی صورت میگیرد

وقت سفارت آمریکا در تاجیکستان ، ترکمنستان ، مصاحبه به زبان انگلیسی یا روسی صورت میگیرد 

وقت سفارت انگلیس در دبی ابوظبی 

وقت سفارت انگلیس در انکارا و استانبول

پر کردن فرم ds 160

واریزی مبلغ 160 دلار سفارت برای ویزای امریکا 

واریزی مبلغ 136 دلار سفارت برای ویزای انگلیس

پیک اپ ویزا در دبی

پیک اپ ویزا در ارمنستان 

پیک اپ ویزای انگلیس در ترکیه 

پیک اپ ویزای کانادا در ترکیه 

 

تماس با   09123271966 

تهران - میدان ونک - خیابان ملاصدرا - بعد از تعاطع کردستان - پلاک 51

دفتر خدمات مسافرتی ملاصدرا

Email : visaus1@yahoo.com

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط حسینی - جبار  |